top of page
SelfCareretreatfrontpage.jpg

Häng med på en fantastisk Hälsoresa med Yoga och Äventyr och möt våren i Sydafrika oktober 2024 

Worlds End Sydafrika

 

Följ med till fantastiska Sydafrika på en Hälsoresa utöver det vanliga!

Här får du uppleva härlig träning och yoga, fantastiska djur och naturupplevelser, tid för återhämtning, ny kraft och energi, trevligt umgänge, god mat och dryck och ett färgsprakande folkliv. Jag samarbetar med Jonas Sandström, som själv har en bakgrund inom Hälsa och Friskvård och som i dag bor och lever i Sydafrika sedan många år. Idag driver han bland annat Gonana Travel som arrangerar vår vistelse och han kommer också vara vår guide. Jonas tar med oss på allt det där du drömt om och lite till!

 

Kort sammanfattning

Vi landar och möter våren i Kapstaden och börjar vår resa med fina upplevelser, utflykter, god mat och dryck och ett myllrande, färgstarkt storstadsliv. Därefter åker vi vidare till Paternoster där vi njuter av yoga, träning, sol och bad vid havet och småstadslivet i den gamla fiskebyn med djur, natur och kultur in på knuten och bor på fantastiska Gonana Guesthouse på beachen. Vi avslutar sen vår resa med ett par dagar i det vackra vindistriktet Stellenbosch med allt vad det har att erbjuda.

För den som vill, finns också möjlighet att lägga till 2 dagar och åka vidare på Safari....

Yoga/Träning

Våra dagliga Yogasessioner kommer att vara en skön blandning av lugn medicinsk yoga, stärkande pilates, härlig yogalates, andningsövningar

och meditationer. Du kommer att få ny kraft och energi och även tillfälle till egen praktik om du vill, samt möjlighet till korrigering och individuell vägledning. Givetvis finns också tillgång till gym och pool för den som önskar det.

Datum - 12 dagar den 5 oktober - 16 oktober 2024

 Här har du en unik möjlighet att hänga med på en Hälsoresa du sent kommer att glömma. Om du är intresserad av att investera i dig själv och ditt eget välmående och du vill följa med skickar du ett mail och anmäler dig. Vi behöver bli 10 för att resan ska bli av och det är ett fåtal platser kvar, så tveka inte. Det här kommer att bli fantastiskt och kanske ditt livs resa.... Jag ser fram emot en underbar resa och jag hoppas du vill följa med och möta våren!​

image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
bottom of page