top of page

Hälsoresa till Sydafrika Påsken 2024

SelfCareretreatfrontpage.jpg

Häng med på en fantastisk Hälsoresa med Yoga och Äventyr i Sydafrika 22/3 - 2/4 2024 

Worlds End Sydafrika

FÖLJ MED TILL FANTASTISKA SYDAFRIKA PÅ EN HÄLSORESA UTÖVER DET VANLIGA!

Här får du uppleva härlig träning och yoga, fantastiska djur och naturupplevelser, tid för återhämtning, ny kraft och energi, trevligt umgänge, god mat och dryck och ett färgsprakande folkliv. Jag samarbetar med Jonas Sandström, som själv har en bakgrund inom Hälsa och Friskvård och som i dag bor och lever i Sydafrika sedan många år. Idag driver han bland annat Gonana Travel som arrangerar vår vistelse och han kommer också vara vår guide. Jonas tar med oss på allt det där du drömt om och lite till!

Kort sammanfattning

Vi landar i Kapstaden och börjar vår resa med fina upplevelser, utflykter, god mat och dryck och ett myllrande, färgstarkt storstadsliv. Därefter åker vi vidare till Paternoster där vi njuter av yoga, träning, sol och bad vid havet och småstadslivet i den gamla fiskebyn med djur, natur och kultur in på knuten och bor på fantastiska Gonana Guesthouse på beachen.

Vi avslutar sen vår resa med ett par dagar i det vackra vindistriktet Stellenbosch med allt vad det har att erbjuda.

För den som vill, finns också möjlighet att lägga till 2 dagar och åka vidare på Safari....

Yoga / Träning
Våra dagliga Yogasessioner kommer att vara en skön blandning av lugn medicinsk yoga, stärkande pilates, härlig yogalates, andningsövningar och meditationer. Du kommer att få ny kraft och energi och även tillfälle till egen praktik om du vill, samt möjlighet till korrigering och individuell vägledning. Givetvis finns också tillgång till gym och pool för den som önskar det.

Utflykter / Sevärdheter

Utöver alla fantastiska utflykter och äventyr kommer vi även att besöka Philani Maternal, Child Health and Nutrition Center, grundat av den svenska världskända Dr. Ingrid Le Roux som driver ett center för barn och mammor i Kapstaden.

Här får du uppleva en annan verklighet och möjligheten att bidra till barnens utveckling. Inför resan kommer mer information

om vad du kan ta med dig och bidra med om du vill - allt från pennor, skrivmaterial, kläder till leksaker och annat.

Pris och datum

27.000 SEK per person och datum som gäller är 22 mars till den 2 april 2024. 

Se det fina programmet nedan med alla fantastiska saker som ingår och som du kommer att få vara med om och uppleva.

Det här kanske kommer att bli ditt livs resa - ett minne för livet. I programmet och i "This is what you get"  hittar du alla detaljer och allt som ingår i priset. Flygbiljetter ingår ej. Du hittar också massa mer info i pdf:en Good to know.

Hoppas du vill hänga med! Jag längtar redan..... Du är varmt väkommen! 

ps och du, det går jättebra att åka själv....

image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
bottom of page